جوان فارسی

جوان فارسی

جوان فارسی

جوان فارسی

درد پاشنه پا

درد پاشنه پا

درد پاشنه پا ،درد پاشنه پا و چربی خون،درد پاشنه پای راست،درد پاشنه پای چپ،درد پاشنه پا نشانه چیست،درد پاشنه پا از چیست؟،درد پاشنه پا بعد از خواب،درد پاشنه پا در صبح،درد پاشنه پا راست،درد کف پا و چربی خون،درد کف پا چربی خون،رابطه درد پاشنه پا با چربی خون،درد پاشنه پا چربی خون،درد پاشنه پای راست نشانه چیست؟،درد پاشنه پای راست

درد پاشنه پا ،درد پاشنه پا و چربی خون،درد پاشنه پای راست،درد پاشنه پای چپ،درد پاشنه پا نشانه چیست

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد درد پاشنه پا و علل و درمان ان توضیح دهیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.اگر از پاشنه پای خود بیش از حد استفاده کنید یا آسیب ببینید، ممکن است درد پاشنه پا را حس کنید. این درد ممکن است خفیف باشد و گاهی ناتوان کننده می‌شود. درد پاشنه پا یکی از دردهایی است که مشکلات زیادی برای فرد مبتلا ایجاد می کند، اما در اغلب موارد قابل درمان است و درمان آن نیز بستگی به علت درد دارد. در این مقاله به مهم ترین علل درد پاشنه پا می پردازیم.

علت درد پاشنه پا

به گزارش سایت جسارت پا و مچ پای شما از ۲۶ استخوان، ۳۳ مفصل و بیش از ۱۰۰ تاندون تشکیل شده است. پاشنه پای شما بزرگترین استخوان این قسمت است. اگر از پاشنه پای خود بیش از حد استفاده کنید یا آسیب ببینید، ممکن است درد پاشنه پا را حس کنید. این درد ممکن است خفیف باشد و گاهی ناتوان کننده می شود. اگر درمان‌های ساده خانگی درد را تسکین ندهد، لازم است برای تشخیص علت به پزشک مراجعه کنید.

درد پاشنه پا و چربی خون

چربی خون عبارتست از بالا رفتن مقدارکلسترول و یا تری گلیسرید از مقدار طبیعی آنها در خون که باعث بیماری چربی خون می شود. میزان این مواد در خون در اثر مصرف مواد غذایی بیش از میزان مورد نیاز یا هنگام بروز اختلال در سوخت و ساز چربی، افزایش می یابد.چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب رفتگی پا می شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می شود و فرد را بیدار می کند.از علائم بالا بودن چرب خون می توانیم به سوزش و احساس افزایش حرارت نقاط مختلف بدن به خصوص کف پا که معمولاً در شب تشدید می شود و دردهای نسبتاً مقاوم به درمان در ناحیه ساق و کف پا(و گاهی هم در سایر نواحی بدن) اشاره کنیم

درد پاشنه پا نشانه چیست

– فاستئیت پلانتار Plantar fasciitis : فاستئیت پلانتار زمانی رخ می دهد که فشار زیادی به پا وارد شده و به رباط کف پا یا رباط فاشیای پلانتار* plantar fascia آسیب رسانده و باعث درد و سفتی در این قسمت می شود. – پیچ خوردگی ها و فشارها: پیچ خوردگی ها آسیب هایی هستند که اغلب در نتیجه فعالیت های جسمی به بدن وارد می شوند. این آسیب ها رایج هستند و از خفیف تا شدید وجود دارند. – شکستگی: شکستگی استخوان این قسمت نیز باعث بروز درد می شود. این وضعیت یک شرایط اورژانسی محسوب می شود و نیاز به درمان فوری دارد. – التهاب تاندون آشیل Achilles tendonitis : التهاب تاندون آشیل زمانی رخ می دهد که تاندون آشیل، تاندونی که ساق پا را به پاشنه پا متصل می کند، دردناک یا ملتهب شود، علت آن استفاده زیاد یا صدمه است. – بورسیت Bursitis : التهاب بورس هاست. بورس ها Bursae کیسه های پر شده از مایع هستند که در اطراف مفاصل یافت می شوند. این کیسه ها منطقه ای که تاندون ها، پوست و بافت عضلات به استخوان ها می رسند را احاطه کرده اند. (بورس ها از اصطکاک بین استخوان ها و سایر بافت ها جلوگیری می کنند). – اسپوندیلیت آنکیلوزان یا آنکیلوزانیا Ankylosing spondylitis : این نوع آرتریت در درجه اول ستون فقرات را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث التهاب شدید مهره ها می شود که ممکن است منجر به درد مزمن و ناتوانی فرد شود. – استئوکندروز Osteochondroses : این اختلالات به طور مستقیم بر روی رشد استخوان ها در کودکان و نوجوانان تاثیر می گذارد. – آرتریت واکنشی Reactive arthritis : یک عفونت در بدن می تواند عامل شروع این نوع آرتریت باشد. (به دنبال یک عفونت در یک قسمت از بدن در مفصلی دور از آن التهاب ایجاد می شود). *رباط فاشیای پلانتار plantar fascia : فاشیای پلانتار یک بافت ضخیم در کف پاست که استخوان پاشنه پا را به انگشت های پا متصل می کند و قوس پا را ایجاد می کند. زمانی که این بافت ملتهب می شود نام مشکل فاستئیت پلانتارنامیده می شود.

درد پاشنه پا ،درد پاشنه پا و چربی خون،درد پاشنه پای راست،درد پاشنه پای چپ،درد پاشنه پا نشانه چیست

درد پاشنه پا بعد از خواب

اگر درد فقط در پاشنه یک پا باشد، احتمالا ناشی از خار پاشنه است ولی اگر 2 پاشنه پا درگیر باشند، باید از نظر روماتیسم مورد بررسی قرار بگیرید. البته در مورد آقایان می‌توان به بیماری دیگری تحت عنوان «اسپوندیلیت آنکیلوزان» نیز مشکوک شد، بنابراین اگر پاشنه هر دو پایتان هر صبح درد می‌کند، باید به متخصص روماتولوژی مراجعه کنید تا مورد بررسی بیشتر قرار بگیرید. اگر این درد را فقط در یک پاشنه پا احساس می‌کنید، به احتمال زیاد خار پاشنه است. در این صورت باید هر روز صبح یک لگن آب گرم (30 تا 40 درجه سانتی‌گراد) درست کنید و پایتان را در آن قرار دهید و پاشنه پا را به مدت یک ربع تا 20 دقیقه ماساژ دهید. سپس پا را از آب خارج کنید و به آن ژل «پیروکسیکام» به نحوی که کاملا جذب پوست شود، بمالید. بعد با یک سشوار با فاصله‌ای که پوست را نسوزاند، محل پاشنه را گرم کنید. پس از مدتی، به‌تدریج درد کاسته می‌شود و مشکل رفع خواهد شد

درمان درد پاشنه پا

-استراحت تا حد ممکن
-استفاده از یخ روی پاشنه پا دو بار در روز و هر بار به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
-استفاده از داروهای ضد درد بدون نسخه
-پوشیدن کفش های مناسب
-پوشیدن آتل شبانه، یک وسیله خاص که در هنگام خواب پا را می کشد
-استفاده از پاشنه کف کفش برای کاهش درد

اگر این روش های خانگی موثر نبودند، لازم است به پزشک مراجعه کنید. پزشک با معاینه جسمی و پرسیدن سوالاتی در مورد زمان شروع علائم کار درمان را شروع می کند. ممکن است پزشک از شما بخواهد تصویری با اشعه ایکس از پای خود بگیرید تا علت درد مشخص شود. زمانی که علت دقیق مشخص شود، درمان مناسب برای درد انتخاب خواهد شد.در بسیاری موارد پزشک فیزیوتراپی را توصیه می کند. فیزیوتراپی به تقویت عضلات و تاندون های پا کمک کرده و از بروز آسیب های بیشتر جلوگیری می کند. اگر درد پاشنه پا شدید است، احتمالا داروی ضد التهاب برایتان تجویز شود.پزشک از شما می خواهد از پای خود محافظت کنید – یا با بستن پا و یا با استفاده از پوشیدن دستگاه های خاص محافظتی.در موارد معدود نیز جراحی انجام می شود تا مشکل حل شود، اما جراحی پاشنه پا به دوره ریکاوری طولانی مدت نیاز دارد و همیشه درد پاشنه پا را درمان نمی کند.

عوارض درد پاشنه پا

درد پاشنه پا ممکن است ناتوان کننده باشد و روی حرکات روزانه تان تاثیر بگذارد. این درد ممکن است طریقه راه رفتن شما را نیز تغییر دهد. در این شرایط ممکن است تعادل خود را از دست داده و زمین بخورید و احتمال آسیب دیدن های بیشتر وجود دارد.

پیشگیری از درد پاشنه پا

-کفش هایی بپوشید که مناسب پاهای شما هستند و از پاهایتان محافطت می کنند – برای ورزش کفش ورزشی بپوشید – قبل از ورزش کردن حرکات کششی انجام دهید – سرعت خود را در هنگام انجام فعالیت های بدنی کنترل کنید – یک رژیم غذایی سالم انتخاب کنید – زمانی که خسته هستید یا احساس درد می کنید، استراحت کنید -وزن مناسب داشته باشید

بیشتر بخوانید : سوزش کف پا نشانه چیستعلت صافی کف پا ♥ خار پاشنه پا چیست

علائم و نشانه های نارسایی کبد و کلیه در نوزادان چیست

علائم و نشانه های نارسایی کبد و کلیه در نوزادان چیست

علائم و نشانه های نارسایی کبد و کلیه در نوزادان چیست در سایت جسارت

علائم و نشانه ها و راه درمان نارسایی کبد

به گزارش سایت جسارت اگر کبد نتواند نیازهای بدن از قبیل دفع سموم تولید شده در بدن، دفع مواد تشکیل شده از متابولیسم گلبول‌های قرمز و هموگلوبین‌های خون و دفع برخی از فلزات سنگین در بدن از قبیل مس را انجام دهد، دچار نارسایی کبد می‌شود که به دو نوع حاد و مزمن تقسیم شده است و از طریق وسایل آلوده مثل سرنگ‌ها و سوزن‌های آلوده‌ای که افراد معتاد با آن‌ها تزریق انجام می‌دهند، منتقل می‌شود.کبد دومین اندام بزرگ بدن است و عملکردهای متعدد و متفاوتی را در بدن بر عهده دارد. کبد، بر روی هر آنچه که می‌خورید و می‌نوشید فعل و انفعالاتی انجام می‌دهد. کبد غذاها و نوشیدنی‌ها را به انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن تبدیل می‌کند. مواد مضر مانند الکل را فیلتر کرده، از بدن دفع می‌کند و مسٔولیت دفاع از بدن در برابر عفونت‌ها را بر عهده دارد. هنگامی که کبد آسیب ببیند یا تخریب شود، احتمالا فرد متحمل نارسایی یا مشکلات کبدی می‌شود. ویروس‌ها و مواد شیمیایی مضر می‌توانند به کبد آسیب برسانند. چنانچه فرد متحمل آسیب‌های کبدی شود، به مرور عملکرد صحیح کبد از کار می‌افتد. نارسایی کبد یک بیماری واقعا جدیست و باید فورا درمان شود.

عوامل نارسایی کبد

 برخی سموم شیمیایی، مصرف زیاد مشروب، هیپاتیت‌های ویروسی و دارویی، اختلال عروقی کبد، خالکوبی و تاتو، ، استفاده از وسایل دندان‌پزشکی و جراحی استریل نشده، مسمومیت با استامینفون، مصرف برخی داروها(مثل آنتی بیوتیک‌ها و داروهای ضد تشنج)، بیماری رگ‌های خونی کبد، سرطان‌ها، بیماری متابولیکی، مصرف قارچ‌های سمی و عدم مراقبت به هنگام استفاده از مواد شیمیایی.نارسایی حاد کبد، نارسایی گسترده‌ی کبد نیز خوانده می‌شود که حتی ممکن است بدون هیچ‌گونه عارضه‌ یا علائم کبدی رخ ‌دهد. طبق اعلان کلینیک مایو، مصرف بیش از حد استامینوفن شایع‌ترین دلیل نارسایی حاد کبد در ایالات متحده شاخته شده است. استامینوفن در زمره داروهایی قرار دارد که می‌توان بدون نسخه از داروخانه دریافت نمود، بنابراین باید از میزان توصیه شده بر روی برچسب پیروی نمود. چنانچه احساس نمودید بیش از حد مجاز استامینوفن مصرف کرده‌اید به پزشک مراجعه نمائید.

علائم نارسایی کبد

علائم نوع حاد نارسایی کبد ؛ تهوع، استفراغ، احساس بدحالی، عدم تمرکز، یرقان، حالت پریشانی و خواب آلودگی.

علائم نوع مزمن نارسایی کبد ؛ کبد ابتدا دچار تغییراتی کم شده و این تغییرات پس از گذشت زمان پیشرفت می‌کنند. (بعلاوه برخی از هپاتیت‌های مزمن به سیروز کبدی تبدیل می‌شوند.این بیماری از طریق آزمایش خون، سونوگرافی و بیوپسی قابل تشخیص است و پیوند کبد نیز از راه‌های درمان آن می‌باشد.

درمان نارسایی کبد

عصاره برگ و ریشه کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ‌ها مفید و نافع بوده و در درمان یرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتی در معده، نفخ، بی‌اشتهایی، تهوع، اسهال خفیف یا یبوست، نارسایی کبد، دفع مزمن آلبومین و کم‌خونی بعد از جراحی موثر و مفید بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌ نماید.چنانچه اضافه وزن دارید و یا چربی فراوانی از رژیم غذایی خود دریافت می‌کنید، بیش از دیگران در خطر ابتلا به کبد چرب هستید. تغییر در سبک زندگی و پیروی از رژیم غذایی سالم کمک شایانی در این زمینه به شما می‌نماید. چنانچه دچار آسیب‌های کبدی هستید و الکل فراوانی می‌نوشید، حذف الکل از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. نحوه‌ی درمان به مرحله‌ی پیشرفت تخریب و آسیب بستگی دارد. پزشکتان داروهایی متناسب آسیب برایتان تجویز می‌کند. چنانچه فقط بخشی از کبد متحمل آسیب شده باشد، احتمالا با جراحی بخش آسیب دیده برداشته می‌شود. عکس‌برداری نیز بخشی از مراحل تشخیص است. پس از عکس‌برداری چنانچه آسیب بسیار جدی تشخیص داده شود و فرد دچار نارسایی حاد کبد باشد، پیوند کبد الزامیست.هیپاتیت B: عفونت کبدی خطرناکی است منجر به بیماری‌های کلیوی، نارسایی کبد، سرطان کبد و یا سیروز می‌شود که بیشتر در بزرگسالان رخ می‌دهد. این بیماری دو نوع حاد و مزمن دارد که نوع حاد آن کمتر از شش ماه و نوع مزمن آن بیشتر از شش ماه طول می‌کشد.وقتی چربی کبد از حدی بیشتر می‌شود، بیمار به اختلال “کبد چرب ملتهب” و حتی هپاتیت مبتلا می‌شود و پس از مدتی امکان دارد دچار نارسایی کبد گردد که به آن “سیروز کبدی” می‌گویند و علت اصلی آن کبد چرب ساده است.

بیشتر بخوانید : کبد چربسرطان معدهسرطان کلیهسرطان کبد ♥  زردچوبه برای کبد ♥ برگ سنا و کبد چرب ♥ خواص آلو بخارا برای کبد ♥  ♥ سرطان ریه ♥ زردچوبه برای کبد چرب ♥ قهوه سبز و کبد چربزخم معدهورم معدهترش کردن معده سوء هاضمهسرطان روده بزرگ